Referenties

13-03-2016 Kozijn en dubbelglas in Heerhugowaard

Wij zijn zeer tevreden, stukken kozijn vervangen en dubbelglas geplaatst. netjes in de grondverf gezet en afgewerkt. Alle troep netjes opgeruimd en afval meegenomen. vriendelijk en beleefd !!!. Kortom goede vakman.

20-02-2016 Woonhuis nieuwe kunststof kozijnen in alkmaar

Kel heeft bij ons de kunststof kozijnen geleverd en geplaatst, We zijn zeer tevereden over de kozijnen en de plaatsing hiervan(mooie nette afwerking) snelle levering en plaatsing. Nette en vriendelijke vakmensen, die verstand hebben van hun werk. Zeker een aanrader voor mensen die nog twijfelen met welk bedrijf ze in zee moeten gaan!! Bedankt kel en we zullen je zeker aanraden bij onze vrienden en kenissen.

02-02-2016 Kozijn en deur in Alkmaar

Kel heeft bij ons twee klussen uitgevoerd: 1. Het verhelpen van het klemmen van de dubbele tuindeuren 2. Kozijn en binnendeur vervangen. 1. De oplossing voor de knellende tuindeuren was simpel maar doeltreffend: Kel heeft de scharnieren iets verbogen waardoor de ruimte aan de kozijnkant iets kleiner werd en de deuren niet meer knelden. 2. Ons nieuwbouwhuis is voorzien van goedkope stalen kozijnen met opdekdeuren van hardboard. We wilden een mooie deur tussen gang en kamer. We hebben zelf gekozen voor een stompe deur. Kel stelde voor dat we zelf een voor een deur zouden zorgen. Hij zorgde voor het kozijn. Hang- en sluiutwerk werd met de deur geleverd. Op de afgesproken dag was Kel tijdig aanwezig. We hebben zoals was afgesproken samen het werk uitgevoerd. Hierdoor werd een tweede man bespaaard. Kel heeft goed gereedschap waardoor het vlot doorwerken was en het werk halverwege de middag geklaard was. De deur hangt keurig op z'n plaats, sluit prima en de tuindeuren gaan weer goed open en dicht. Het was leuk samenwerken met Kel.

26-01-2016 Nieuw raam met dubbelglas in Alkmaar

Mammoetkozijnen.nl heeft bij ons het oude raam vervangen door een nieuw raam met dubbelglas. Dat is prima en vakkundig uitgevoerd.

10-12-2015 Ramen opnieuw afhangen in Alkmaar

Kel heeft goed werk geleverd en hij komt zijn afspraken na. Ramen opnieuw afgehangen.

09-11-2015 Plaatsing raam/deur in Alkmaar

Wij hebben Kel ingezet voor het plaatsen van een nieuw raam, nieuwe deur en renovatie van een deur. Hij kwam de afspraken keurig na. Vriendelijk in contact en meedenkend. Kleine tip ter verbetering: IBAN nummer op factuur zetten!

03-09-2015 Dubbelglas in Alkmaar

Bedankt voor het plaatsen van dubbelglas in de slaapkamer van Kai. Ook het keukenraam is weer voorzien van dubbelglas. De achterdeur ziet er prima uit. Top werk afgeleverd! We zien elkaar binnenkort weer voor het plaatsen van de nieuwe voordeur. Nogmaals bedankt!

02-09-2015 Vervangen raam achterdeur in Alkmaar

Kel de Jong heeft bij ons een raam vervangen van de achterdeur gesneuveld bij een gevalletje sleutels vergeten....Keurig werk geleverd! en correct binnen de prijsopgave. Kortom goede prijs/kwaliteitsverhouding!

31-07-2015 Ramen vervangen in voordeur. in Alkmaar

Kel heeft bij ons 3 ramen in de voordeur vervangen en 1 lang raam in de gang. Alles is keurig gedaan en hij stond stipt op tijd voor de deur!
Wij zijn tevreden! Bedankt!

14-07-2015 Erkerkozijn vervangen in Bergen NH

Kel heeft bij ons een erkerkozijn vervangen en dat is supernetjes gebeurd. Hij had een goede offerte, heeft netjes gewerkt en is prettig in de omgang. We zullen hem zeker nog een keer voor een klus vragen.

26-06-2015 Kozijnen vervangen, dubbel glas e.d. in Heerhugowaard

Super goede ervaring met Kel. Komt zijn afspraken na, denkt goed mee, werkt heel netjes, is heel beleefd en ruimt ook keurig alles op als hij klaar is. Prijs is prima en zeker in verhouding to anderen gunstig. Hij heeft bij ons de kozijnen vervangen boven en dubbel glas geplaatst, een hele zijgevel geisoleerd en vervangen door Keralit, en een heel groot zwaar zonnescherm omhoog verplaatst  en versteviingsbalk daarvoor gemaakt. Als er weer iets moet gebeuren aan het huis weet ik zeker wie ik daarvoor vraag! Kel super bedankt voor alles en sorry van de regen!

23-04-2015 Plaatsen voordeur + kozijn, vervangen voordeur + kozijn in Castricum

Kel heeft bij ons een nieuwe voordeur + kozijn geplaatst. Maar eerst moest de oude deur eruit. Slopen blijkt dus ook een vak. Kel is een echte vakman. Netjes het oude spul verwijderd en vervolgens het nieuwe vakkundig geplaatst. Zeer tevreden over het hele traject van inmeten, afspraken nakomen en plaatsen van topkwaliteit materialen. Door het slechte weer moest de afspraak verzet worden. Was geen punt. Bij een volgende klus bel ik Kel.

  • © 2015-2019 Mammoetkozijnen.nl (onderdeel van Timmerbedrijf de Jongh)